Homegym De Wijk

Inhoudsopgave

Voor John & Jeanet hebben we recent hun schuur/homegym verder mogen inrichten en een upgrade mogen geven.

Hoe zijn ze bij Gym Inrichting terecht gekomen?

“Ik had al een soort van gym in de schuur, althans dat vertelde ik mezelf. Er stond een apparaat, bankje en wat roestige verstelbare dumbbells. Meer dacht ik niet nodig te hebben. Totdat mijn vrouw Jeanet – niet voor het eerst – het idee opbracht om de hele schuur om te bouwen tot gym. Dus letterlijk alles eruit wat je in een doorsnee schuur vindt. Alleen de focus op trainen. Het was op dat punt 75% schuur, 25% gym.

Zoals het vaker bij ons gaat stond ik niet direct te juichen. Ik vond het niet nodig omdat ik toch alles kon trainen. Dacht ik. Ik was even vergeten dat ik nog steeds twee keer per week naar de sportschool ging om m’n benen te kunnen trainen 😊”

Van aanvraag naar offerte & 3D tekening

“Ik vroeg Rien om een been apparaat. Een combinatie leg curl – leg extension. Daardoor zou ik dan niet meer naar de sportschool hoeven als ik ook mijn trainingsschema wat zou aanpassen. “

Al pratende kwamen we tot meer als enkel een curl/extension machine en hebben we een tekening en een offerte neergelegd voor de complete inrichting. De insteek was om het dan zo in te richten dat het ook in één keer echt goed zou zijn.

Over het advies/offerte traject zegt John het volgende:

“Prettig, snel en korte communicatie.

Eerst op locatie de behoefte inventariseren. Van daaruit gaf Rien vanuit zijn professionele oogpunt advies wat voor ons de beste invulling zou zijn voor de gym. Dat werd vervolgens netjes uitgewerkt in een 3D impressie waardoor we direct konden zien hoe het zou worden.

De keuze voor Gym Inrichting

“2 redenen:

  1. Goodwill. We kennen Rien al een tijdje als een zeer betrouwbare en integere gast. Iemand die z’n woord eer aan doet en staat voor kwaliteit. Met dat soort personen willen we zaken doen.
  2. Totaaloplossing. Van 3D impressie tot aan het meenemen van de rotzooi en alles ertussen. Wij houden absoluut niet van gedoe en willen van A tot Z ontzorgd worden. Rien heeft daarvoor gezorgd.

Bonus reden:

  • Veel bedrijven zijn vooral gefocust op zoveel mogelijk verdienen aan een klant. Dit doen ze onder andere door producten te verkopen die de klant eigenlijk niet nodig hebt/ wil. Jeanet en ik hadden bepaalde wensen. Rien heeft ons een apparaat afgeraden om te nemen omdat het zonde was van het geld en ook de ruimte. Hij had dus makkelijk extra geld kunnen verdienen maar koos ervoor om ons zo goed mogelijk te helpen. “

Realisatie van de gym

Later hebben we alle materialen geleverd en deels ook geïnstalleerd.  Dit heeft John als volgt ervaren:

“Voor 95% soepel en vlot.

Die 5% zit hem in de dumbbells die wat later geleverd konden worden door externe omstandigheden. Dit heeft Rien overigens wel perfect opgelost door in de tussentijd ons een setje andere dumbbells te leveren zodat we wel door konden trainen.”

Het resultaat?

“Bekijk de foto’s en je weet genoeg 😉

Nagenoeg elke dag gebruiken we de gym met heel veel plezier. Zelf onze kleine jongens van bijna 1 en bijna 3 jaar maken er met plezier gebruik van en leren zo al heel jong wat het is om met plezier te sporten.”

Rien Venhuizen

Rien Venhuizen

Rien Venhuizen, eigenaar van Gyminrichting.nl, is een gedreven ondernemer en fitnessliefhebber. Met jarenlange ervaring in de fitnessbranche heeft hij Gyminrichting.nl opgericht om hoogwaardige fitnessapparatuur en professionele inrichting te bieden. Rien deelt zijn diepgaande kennis via artikelen op de website, waarin hij trends en tips over fitness deelt. Zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie blijft Gyminrichting.nl leiden naar nieuwe hoogten. Rien Venhuizen zet zich in voor het bevorderen van een gezonde levensstijl door state-of-the-art gyminrichting toegankelijk te maken voor iedereen.

LinkedIn

Homegym Arnhem

Deze prachtige homegym is opgeleverd in Arnhem Ingericht voor een drukke ondernemer die zijn trainingen in plaats van in de

Lees meer »

Homegym Groningen

Deze prachtige homegym is opgeleverd in Groningen De wens vanuit de klant was om thuis te kunnen trainen en niet

Lees meer »

Yoga Gym Zwolle

Recent hebben wij deze prachtige gym inricht voor Yoga Gym Zwolle. Ze wouden naast hun lessen in bijvoorbeeld paaldansen en

Lees meer »