Homegym

CREËER JOUW UNIEKE PREMIUM OP MAAT GEMAAkTE HOMEGYM

Direct aanvragen

Thuis sporten op jouw voorwaarden

Geen zin om naar de lokale sportschool te gaan? Wachten tot apparaten vrij komen of net niet kunnen sporten op jouw eigen tijd en manier? Dat is precies waarom wij fitnessruimtes op maat inrichten.

Wij maken jouw homegym op maat, compleet afgestemd op jouw manier van trainen, de beschikbare ruimte en het beschikbare budget zodat je altijd kunt sporten op jouw voorwaarden.

De garanties van gym inrichting

Complete fitnessruimte thuis van A tot Z ingericht

Wanneer je thuis een sportkamer wil inrichten en niet weet waar je moet beginnen kan het lastig zijn om de juiste materialen bij elkaar te krijgen en tot een fitnessruimte te komen die aansluit op je wensen. We ontzorgen hierin volledig en bouwen de fitnessruimte van vloer tot aan de fitness apparaten voor thuis volledig voor je op.

De beste fitnessapparatuur voor thuis

Er zit weldegelijk prijs en kwaliteit verschil in verschillende fitness apparaten en materialen. Niet alles is geschikt voor thuis gebruik of heeft de kwaliteit die jij misschien wenst voor je fitnessruimte. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een goede selectie maken van fitnessapparaten die passen bij jouw homegym.

Persoonlijk contact in zowel voor als na-traject

We zien te veel gebeuren dat homegyms worden ingericht en vervolgens staan te verstoffen of weer op marktplaats belanden. Wij staan voor een fitnessruimte die aansluit op jouw wensen. Daarom staan we voor persoonlijk contact in het voor traject bij de inrichting als ook in het na traject waarbij je eventueel advies en begeleiding nodig hebt.

Liever zelf succesvol je homegym samenstellen?

In het e-book “Homegym Guide” neem ik je mee door de stappen die ik doorloop bij het samenstellen van een homegym set-up. Zo weet je zeker dat je de materialen kiest die passen bij jouw situatie en voorkomt dat je miskopen doet.

Onze klanten

Vertellen

Onze werkwijze

Zo richten we we het traject in

Inventarisatie ruimte en wensen

Wil je aan de slag met cardio, kracht of heb je een doel waar je aan wil werken? We bespreken vrijblijvend de wensen en benodigdheden zodat we een plan op maat kunnen maken

Gratis 3D-ontwerp

Op basis van het eerste contact maken wij een 3D-tekening en prijsindicatie op. Zo weet je niet alleen wat de investering wordt, maar ook hoe het in de ruimte past.

Finetune & offerte

Uiteraard bespreken we op basis van de 3D-tekening en eerste prijsindicatie wat er eventueel gewijzigd moet worden zodat de ruimte precies ingericht wordt zoals jij verwacht.

Ontwerp naar inrichting

De apparaten en materialen worden opgestuurd of tegen betaling geleverd en geplaatst. We adviseren het laatste, zodat je zeker weet dat het goed staat.

Ondersteuning & advies

Uiteraard helpen we waar nodig met een uitleg hoe de fitnessruimte te gebruiken en kan je bij ons terecht voor nazorg en onderhoud van de ruimte.

waarom gym inrichting?

Met jarenlange professionele ervaring in de fitness industrie en nog heel veel jaren meer van fanatiek trainen weet ik precies wat wel en niet voor je werkt en wat er voor nodig is om goed te kunnen trainen.

Ik zie veel gebeuren dat er door matig advies, slechte machine keuzes en niet passend materiaal veel tijd, geld en energie wordt verspild. Dit zorgt er bovendien voor dat de ruimtes niet doen waarvoor ze worden aangeschaft, namelijk bijdragen aan jouw gezondheid en het makkelijk en aantrekkelijk maken om te trainen.

Hier breng ik verandering in door actief met je mee te denken, je te voorzien van professioneel advies en het complete traject van 3D tekening tot plaatsing voor je uit handen te nemen.

Rien Venhuizen – Eigenaar Gym Inrichting