Financiering

FINANCIERING NODIG? IN DELEN LEASEN & MEER

Fitnessruimte financieren

Bij Gym Inrichting snappen wij dat het nodig of beter passend kan zijn om de investering te financieren of in delen te betalen. Zo spreid je de investering over meerdere maanden of zelfs jaren waardoor er meer ruimte ontstaat om te ondernemen of direct te starten met geld verdienen of genieten van je gym zonder initiële investering.

Financial lease

De meest gebruikte leasevorm is financial lease. Hierbij los je de investering af in 3 tot 5 jaar en wordt je eigenaar van de apparatuur na verloop van de financiering. Hierdoor kan je het bedrag spreiden over een lange looptijd waardoor je liquiditeitsproblemen kan voorkomen of geld overhoud om je (startende) onderneming verder te laten groeien middels zaken zoals bijvoorbeeld marketing of personeel.

Huur

Liever 0 risico? Dan is een huur contract ook mogelijk. Hierbij wordt je geen eigenaar van de machine maar huur je het voor bepaalde tijd. Onderhoud en service zijn ten alle tijden inbegrepen en je kan er voor kiezen om na verloop van tijd weer afstand te doen van de apparatuur. Zo ben je flexibel en kan je ook geregeld blijven innoveren.

termijnbetalingen

Niet geinteresseerd in leasing of huur of niet geschikt voor een financieringvorm doordat je startend ondernemer bent? Bij Gym Inrichting denken we graag met je mee en zoeken we naar een passende oplossing om het project te financieren. Dit kan betekenen dat er een deel op aflossing wordt aangekocht of termijnbetalingen worden betaald.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Rien Veldhuizen – Eigenaar Gym Inrichting