Over ons

One stop shop voor de inrichting van jouw PT-studio Homegym Bedrijfsfitness Hotelgym

Wie is

Gym inrichting

Het ontstaan

Inmiddels vele jaren actief in de fitness industrie wat ontwikkeld is naar een passie voor fitness en gezondheid. Naast deze passie al sinds jong actief binnen handelsbedrijven tot die een probleem zag in de fitness industie en die met Gym Inrichting is gaan oplossen.

Het probleem

Ontelbaar veel aanbieders en webshops maar eigenlijk bijna niemand die ontzorgd en adviseert vanuit expertise en hierin compleet ontzorgd. Wanneer je startend ondernemer bent of niet uit de fitness industrie komt maak je al gauw dure fouten door slecht of veel te duur materiaal aan te schaffen. Onnodig en bovenal zonde omdat het niet kan worden gebruikt zoals bedoeld.
Previous
Next

Hoe wij werken

We gaan voor een persoonlijke aanpak. Zowel bij de aanschaf van losse machines & materialen als de inrichting van je complete gym. Neem contact op en we helpen je direct persoonlijk verder door echt naar je situatie te kijken en transparant en concreet mee te denken en opties te bieden die bij jouw situatie passen.

onze visie

Geen machines naar binnen trappen of dozen schuiven maar een maatwerk oplossing leveren zonder dat je direct de hoofdprijs betaald. Dit doen we binnen fitnessruimtes vanaf thuis tot en met bedrijven die een fitnessruimte voor personeel faciliteren of hotels en personal training studio's. Plekken waar je door een passende oplossing te leveren direct tastbaar impact maakt op de mensen en organisaties die het gebruiken of aanschaffen.

Locatie & contact

Het is ons doel om middels het écht meedenken met de klant en eindgebruiker fitnessruimtes te creëren die echt aansluiten op de wensen van de gebruiker en de organisatie hierin compleet te ontzorgen. Op deze manier dragen we verder bij aan de gezondheid, vitaliteit en prestaties van anderen.

Veelgestelde vragen

Je kan bij ons terecht voor zowel de complete inrichting van je fitnessruimte als de aanschaf van losse materialen. 

We streven er naar jou zo goed mogelijk te adviseren. Neem contact met ons op en je ontvangt naast een passend advies direct een prijs voor de benodigde materialen of machines.

Gym inrichting heeft geen webshop waar je rechtstreeks materialen kan bestellen. Omdat wij geloven in persoonlijk contact en goed advies kiezen wij er bewust voor om geen machines te verkopen middels een webshop. Wel kan je eenvoudig bestellen door contact met ons op te nemen. We kunnen je dan voorzien van advies en direct een offerte of prijs aan je doorgeven.

Bij ons op locatie ben je van harte welkom om de materialen te bekijken. De kans bestaat dat je voor het testen van apparatuur naar een van onze klanten of een externe showroom kan bij jou in de buurt. 

We staan ten alle tijden open voor een persoonlijke afspraak om kennis te maken en eventueel materiaal te testen en te bekijken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak.

Onze core-business is het leveren van maatwerk oplossingen voor fitnessruimtes in verschillende branches.  

Dit start met het maken van een 3D ontwerp en een kosten indicatie tot aan het compleet inrichten en onderhouden van de fitnessruimte.

Neem contact met ons op om jouw specifieke situatie met ons door te nemen zodat we een op-maat oplossing voor jou kunnen opstellen.

Naast de verkoop van apparatuur en materialen bieden we alle diensten om tot een complete maatwerp oplossing te komen. 

Denk hierbij aan:

  • Financiering
  • Exploitatie
  • Wand afwerking en verlichting
  • Onderhoud en installatie
  • Connecties in de fitnessmarkt om jou te ondersteunen

 

Vaak zijn de machines of materialen op voorraad en dus direct leverbaar. Afhankelijk van het type machine kunnen de levertijden tot 8 weken bedragen. 

Neem voor de actuele levertijd contact met ons op. We zullen dit ook ten alle tijden in ons verkoop proces vermelden.

We bieden de volgende financieringsvormen aan:

  • Operational lease
  • Financial lease
  • Exploitatie
  • Termijn betalingen (in goed overleg)

Naast dat we een tot meerdere jaren garantie geven op onze materialen en machines is ons assortiment met zorg samengesteld. 

Gym Inrichting is onder andere ontstaan vanuit de observatie dat er te veel slechte keuzes worden gemaakt in de fitness markt. Je wordt grotendeels aan je lot over gelaten in een markt vol webshops met ook deels slechte materialen. We zorgen niet alleen dat je kwaliteit krijgt voor je geld maar ook de materialen krijgt die écht binnen de situatie passen. Zo doe je nooit meer een miskoop.

 

Partners Gym Inrichting