free weight

ONS ASSORTIMENT DUMBBELLS PLATES KETTLEBELLS

Hier vindt je ons assortiment gewichten en halterstangen. Hieronder valt alles binnen free weight tot aan het opbergen van de gewichten, materialen en halterstangen.

Dumbbells

Van de dumbbells leveren wij van Perform Equipment de standaard PU dumbbells, hexagon dumbbells en de verstelbare dumbbells. PU dumbbells worden veel gebruikt in sportscholen waar je hexagon dummbbells meer binnen pt-studio’s, homegyms en boxen ziet. Dit omdat de dumbbells over het algemeen een stukje goedkoper zijn en door de dikke rubber laag goed bestand zijn tegen intensief gebruik en vallen van grotere hoogtes.

De verstelbare dumbbells zijn perfect voor een ruimte waarin geld en ruimte moet worden bespaard. Met een verstelbare dumbbell heb je in 1 keer een dumbbell mogelijkheid tot en met maar liefst 32kg.

Halterschijven en bumperplates

De halterschijven van Perform Equipment zijn van hoge kwaliteit en te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Zo verkopen wij zowel de normale PU plates als bumperplates, calibrated steel plates, fractional plates en andere uitvoeringen. Voor elke fitnessruimte of je nou een homegym, fitnessruimte op de zaak of sportschool wil inrichten we hebben de juiste haterschijven op voorraad.

kETTELEBELLS

de kettlebells van perform zijn beschikbaar in verschillende varianten. Zowel klassieke kettbells als competition kettlebells zijn bij ons verkrijgbaar in alle mogelijke maten.

“Wij onderscheiden ons door mee te denken en te adviseren waar nodig.”

Rien Veldhuizen – Eigenaar Gym Inrichting

Dumbbells

Kettlebells, halterschijven en bumperplates

Storage racks