Exploitatie fitnessruimte

GYM INRICHTING ALS UW EXPLOITATIE PARTNER GEEN INVESTERING DUURZAME OPLOSSING ALL-IN PRIJS

Een fitnessruimte voor uw kantoorverzamelgebouw of wooncomplex?

Een centrale sportruimte voor uw woon of werklocatie; Gym inrichting bouwt een passende centrale waar doormiddel van betaling of abonnementsvorm gebruik van kan worden gemaakt. Er dient niet geïnvesteerd te hoeven worden in de apparatuur maar enkel voor het gebruik per bewoner/gebruiker of een vaste maandelijkse fee. 

Als beheerder heeft u er vrijwel geen omkijken naar. Zowel de service als het contact met de eindgebruiker wordt door Gym Inrichting verzorgt. Denk daarbij aan het verhelpen van storingen maar ook het wegwijs maken op de apparatuur middels telefonisch contact en persoonlijke online begeleiding.

Stuur ons een mail:

“Wij streven er naar om je bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Afhankelijk van de drukte kan dit soms uitlopen.”

Onze klanten

Vertellen

Waarom Gym Inrichting

Door onze jarenlange professionele ervaring in de fitnessindustrie weten wij niet alleen waarom dit zo belangrijk is, maar weten we ook precies wat wel en niet werkt qua apparatuur maar ook qua training en begeleiding.

Zo kunnen we tijdens het onderzoek en aanschaf traject van een bedrijfsfitnessruimte compleet ontzorgen en garanderen dat er een ruimte wordt gecreëerd die aansluit op de wensen van de gebruikers. Dit is van het vooronderzoek tot aan een professionele plaatsing van de apparaur. 

We bieden waar mogelijk ook nazorg en ondersteuning bij het gebruik van de ruimte of koppelen jullie aan een partner m.b.t. vitaliteit of personal training.

Rien Venhuizen – Eigenaar Gym Inrichting