Hotelgym

GYM INRICHTING, UW PARTNER VOOR UW HOTELGYM

Bouw samen met Gym Inrichting de perfecte Hotelgym

Ontdek de moeiteloze weg naar een wellness-oase binnen uw hotelmuren met Gym Inrichting als uw betrouwbare partner. Wij begrijpen dat het creëren van een hotelgym meer is dan alleen het plaatsen van fitnessapparatuur; het gaat om het ontwerpen van een ruimte die uitnodigt tot beweging, herstel en welzijn.

Een Op Maat Gemaakte Fitnesservaring

Gym Inrichting gaat verder dan alleen het leveren van apparatuur; we streven ernaar om een fitnessruimte te creëren die perfect past bij de sfeer en stijl van uw hotel. Onze deskundige adviseurs werken nauw met u samen om uw visie te begrijpen en een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat zowel functioneel als esthetisch is.

Topklasse Apparatuur van Vertrouwde Merken

Wij geloven in kwaliteit, daarom bieden wij alleen de beste fitnessapparatuur van vertrouwde merken. Of het nu gaat om cardio-apparaten, krachttrainingstoestellen of accessoires, uw hotelgym wordt uitgerust met duurzame en geavanceerde apparatuur die voldoet aan de verwachtingen van uw gasten.

Ruimteoptimalisatie en Functionaliteit

Onze ontwerpen houden rekening met de unieke ruimtevereisten van uw hotel. Of u nu een compacte fitnessruimte wilt inrichten of een luxueuze wellnesszone wilt creëren, wij zorgen voor een slimme en functionele indeling die past bij uw ruimte.

Waarom Gym Inrichting

Door onze jarenlange professionele ervaring in de fitnessindustrie weten wij niet alleen waarom dit zo belangrijk is, maar weten we ook precies wat wel en niet werkt qua apparatuur maar ook qua training en begeleiding.

Zo kunnen we tijdens het onderzoek en aanschaf traject van een bedrijfsfitnessruimte compleet ontzorgen en garanderen dat er een ruimte wordt gecreëerd die aansluit op de wensen van de gebruikers. Dit is van het vooronderzoek tot aan een professionele plaatsing van de apparaur. 

We bieden waar mogelijk ook nazorg en ondersteuning bij het gebruik van de ruimte of koppelen jullie aan een partner m.b.t. vitaliteit of personal training.

Rien Venhuizen – Eigenaar Gym Inrichting

Onze klanten

Vertellen