3D-tekening

DIRECT INZICHT IN DE TOTALE INVESTERING EN BENODIGDHEDEN? GRATIS 3D-TEKENING

Gratis 3D ontwerp van jouw fitnessruimte

In één oogopslag inzicht in inrichting, mogelijkheden en prijs van je complete fitnessruimte

Uiteraard geheel vrijblijvend, je bent niet tot aankopen verplicht.

Vragen over de 3D-tekening

Wij stellen het 3D ontwerp volledig vrijblijvend op. Je krijg een document met de 3D ontwerpen en plattegronden toegestuurd en een indicatie van de benodigde materialen.

Je bent hierna op geen manier verplicht om iets te betalen of bij ons af te nemen.

Wij focussen en specialiseren ons met Gym inrichting op de inrichting van kleinschalige functionele fitnessruimtes zoals homegyms, bedrijfsfitness ruimtes en personal training studio’s. Voor deze branches is dan ook een 3D ontwerp aan te vragen.

Zit je in een andere branche? Neem contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. we denken vanuit onze expertise ten alle tijden graag mee.

Uiteraard begint het bij het inschrijven op het contact formulier. Vanuit daar stellen wij jou middels een online formulier of telefonisch een aantal vragen die wij beantwoord moeten hebben voordat we voor je aan de slag kunnen.

Zo krijg je een ontwerp en lijst van benodigdheden op basis van jouw beschikbare ruimte en wensen qua apparatuur.

Dat kan zeker, om een beeld te geven van de mogelijkheden en ook zeker te weten dat de ruimte passend wordt ingedeeld wordt er vooraf waar nodig een 3D ontwerp van gemaakt.

We zien veel gebeuren dat de verkeerde apparatuur wordt aangeschaft, welke niet past in de ruimte of wel past bij de situatie van de gebruiker. Om dit te voorkomen en een eerlijk beeld te geven van de mogelijkheden in de ruimte stellen wij een 3D tekening op van jouw fitnessruimte.

Zo weet je in 1 oog opslag welke apparatuur past bij zowel de ruimte als jouw wensen.

Onze expertise ligt in het adviseren en inrichten van fitnessruimtes. De tekening is bedoeld om vrijblijvend een mooi inzicht te geven van de mogelijkheden. Deze tekeningen worden op schaal en zo realistisch mogelijk opgesteld.

Uiteraard is het mogelijk om aan de hand van de 3D ontwerpen door te pakken en de ruimte daadwerkelijk te laten realiseren door Gym inrichting.