Veelgestelde vragen

VIND ANTWOORD OP JOUW VRAAG

Bekijk onze meest gestelde vragen

Bij Gym inrichting doorlopen we tijdens het aankoop traject altijd een aantal stappen namelijk:

  • (telefonische afspraak)
  • Vooronderzoek naar behoefte gebruiker
  • Eerste opzet & advies
  • 3D ontwerp waar nodig
  • Aankoop en en installatie

Tijdens al deze stappen staat persoonlijk contact centraal zodat de ruimte die gebouwd wordt écht aansluit op de wensen van de gebruiker.

Dat hangt af van de situatie. We werken bewust samen met verschillende merken zodat we altijd de best passende oplossing kunnen leveren.

Hierin werken we wel vaak en nauw samen met een aantal merken zoals Perform fitness, Life Fitness, Hammer Strenght Gymfit en Titanium Strenght. Daarnaast leveren we ook 2e hands apparatuur en kijken we bij elke situatie opnieuw wat de beste match zou zijn.

Dat is zeker mogelijk. Of wel bij ons op de zaak. Of bij een klant waar de machine reeds geplaatst is kan de machine vaak worden getest en bekeken.

Dat kan zeker, om een beeld te geven van de mogelijkheden en ook zeker te weten dat de ruimte passend wordt ingedeeld wordt er vooraf waar nodig een 3D ontwerp van gemaakt.

Op alle machines en materialen die wij verkopen zit garantie. Op nieuwe machines ligt dit afhankelijk van type en merk op minimaal 1-3 jaar.

Bij 2e hands apparatuur wordt gekeken naar de staat van de machine.

De machines kunnen ten alle tijden door ons eigen installatieteam worden geleverd en geplaatst. Bovendien krijg je er een uitgebreide uitleg van de machines bij en leveren we waar nodig ook een stuk nazorg in de vorm van coaching en begeleiding.

De inrichting van een fitnessruimte ligt sterk uiteen.

Zo kan een homegym of kleine bedrijfsfitness al vanaf een paar duizend euro.

De grotere fitnessruimtes zijn vanzelfsprekend een stuk duurder waarbij je gauw vanaf 5 duizend euro zou moeten denken. Hier geven we meer gedetailleerde informatie en cijfers over in onze artikelen.

Op alle aankopen zijn financieringsopties mogelijk. Zo kan je materialen kopen met een betalingsregeling of een complete bedrijfsfitness of pt-studio leasen voor een paar honderd euro per maand.

Neem contact met ons op voor de voorwaarden en een reële inschatting voor jouw situatie.

Er zijn tal van aanbieders waarbij je eenvoudig fitness apparatuur en materialen kan bestellen.

Overigens zien wij veel te veel gebeuren dat door slecht of geen advies de verkeerde (soms kwalitatief slecht, soms slecht passend bij de situatie) de verkeerde materialen worden aangeschaft en neergezet.

Dit is allereerst in veel gevallen enorm zonde van de investering maar bovendien zonde van het doel wat de ruimte zou moeten hebben; namelijk bijdragen aan de gezondheid van de gebruiker.

Door middels een gedegen advies tot de best mogelijke inrichting te komen en hier compleet in te ontzorgen en nazorg te leveren dragen wij bij aan de vitaliteit van jou als gebruiker en kunnen wij garanderen dat er nooit meer een miskoop wordt gedaan of machines staan te verstoffen.

Wanneer je als bedrijf zijnde, of als ondernemer zijnde waarde hecht aan de gezondheid, sfeer en prestaties op het werk zou een bedrijfsfitness het overwegen waard zijn.

Dit kan al vanaf (enkele) honderden euro’s per maand. En zo kan er niet alleen enorm bespaard worden op zaken als ziekte verzuim maar draag je ook rechtstreeks bij aan de zakelijke prestaties van je werknemers en bovenal hun gezondheid.

We kopen zowel 2e hands apparatuur in als dat we 2e hands machines kunnen inruilen en betrekken bij een deal om nieuwe machines te leveren.

Neem contact op voor de mogelijkheden en een directe indicatie van wat wij voor jouw materialen willen geven.

Locatie:

Korte spruit 23C, 7773 NP
Hardenberg

Bel ons: