sportschool

GYM INRICHTING, UW PARTNER VOOR UW SPORTSCHOOL INRICHTING

Nieuw & 2e hands

Er zijn zowel nieuwe als 2e hands materialen beschikbaar en worden zo veel als mogelijk uit voorraad geleverd.

Inruil mogelijk

We kunnen uw huidige machines en materialen inruilen als onderdeel van het voorstel bij aanschaf van nieuwe apparatuur

Toonaangevende merken

We werken met toonaangevende merken zoals GymFit, Life Fitness, Hammer Strenght en Perform Fitness. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Gym inrichting als partner voor jouw sportschool

Bouw samen met Gym Inrichting aan jouw sportschool. Als leverancier van merken als Life Fitness – Hammer Strenght en GymFit hebben we machinelijnen in ons assortiment om de complete inrichting van sportscholen te verzorgen. 

Naast de machines kunnen we ook faciliteren in het leveren van alle randzaken van fitness vloeren tot aan de accessoires.

NIEUWE SPORTSCHOOL BOUWEN

Bij het bouwen en inrichten van een sportschool komt een hoop kijken van design tot aan de juiste keuze in machinelijnen en materialen. We adviseren hierin graag en helpen je bij het kiezen van een merk wat bij jouw visie en concept past.

 

sPORTSCHOOL HER-INRICHTEN

Heb je al een sportschool maar wil je de sportschool her-inrichten een machinelijn toevoegen of inruilen? Dat kan. We denken graag onafhankelijk mee en helpen je waar mogelijk met de herinrichting van je sportschool. 

APPARATUUR OF MATERIAAL AANSCHAFFEN VOOR JOUW SPORTSCHOOL

Wij geloven in kwaliteit, daarom bieden wij alleen de beste fitnessapparatuur van vertrouwde merken. Of het nu gaat om cardio-apparaten, krachttrainingstoestellen of accessoires. We leveren Life Fitness, Hammer Stenght, GymFit en Perform materialen nieuw en hebben een breed netwerk qua aanbod van 2e hands machines. 

populaire categoriën

Waarom Gym Inrichting

Door onze jarenlange professionele ervaring in de fitnessindustrie weten wij niet alleen waarom dit zo belangrijk is, maar weten we ook precies wat wel en niet werkt qua apparatuur en het indelen van de ruimte.

We bieden naast een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande materialen en apparaten ook onafhankelijk advies over de inrichten en eventueel het design van de fitnessruimte of sportschool. 

Rien Venhuizen – Eigenaar Gym Inrichting

Onze klanten

Vertellen