Squatracks & rigs

ONS ASSORTIMENT HALF RACKS POWERCAGES WALL-MOUNTED RIGS FREE-STANDING RIGS

Een squatrack is het middelpunt van elke fitnessruimte. In dit rack zijn alle oefeniningen te doen met een halterstang en halterschijven. Denk daarbij aan de oefeningen zoals een squat, benchpress maar ook de pull-up en andere oefeningen waar je een rack voor nodig hebt. Dit maakt dat een rack niet mag ontbreken. Wel is het belangrijk om het juiste rack te kiezen.

Half rack

Een halfrack is een mooie oplossing voor elke semi professionele en professionele situatie. Het rack bied de mogelijkheid om alle oefeningen te doen en heeft bovendien een pull-up bar bevestigd aan de bovenkant. Doormiddel van safety bars die je bevestigd aan de voorkant van het rack kan je veilig je oefeningen doen. Vaak is er zelfs een storage unit bevestigd aan de achterkant om je halterschijven op te slaan.

Powercage

Een powercage heeft hetzelfde doel als een squatrack, overigens heeft een powecage het grote voordeel dat je in de cage kan gaan staan. De oefeningen kan je uitvoeren in het midden van het rack waardoor je naast de safety bars ook de beveiliging hebt van het rack achter je. Zo zou je, mocht je uit balans raken toch niet het risico lopen om naar terecht te komen met de stang omdat die ten alle tijden in de cage zal blijven. Een aanrader voor als je alleen traint.

Wall mounted rigs & free standing rigs

Rigs zijn de perfecte oplossing voor elke studio en box waar functioneel getraind wordt. De rigs zijn compleet modulair op te bouwen en bieden oneindig veel trainingsmogelijkheden. Doordat het rig op maat te maken is bied het de perfecte oplossing voor elke ruimte en wordt deze compleet op jouw wens afgestemd.

“Wij onderscheiden ons door mee te denken en te adviseren waar nodig.”

Rien Veldhuizen – Eigenaar Gym Inrichting

Squatracks & powercages

accessoires & modulaire onderdelen