Personal training studio

DE PARTNER VOOR JOUW PERSONAL TRAINING STUDIO

Dé partner voor jouw personal training studio

Een personal training studio starten is de perfecte vervolgstap voor elke personal trainer. Als je een passie hebt voor mensen helpen bij hun gezondheid en dat nu nog online doet of in een drukke sportschool is je eigen personal training studio waar je de trainingen kan verzorgen een perfecte upgrade van jouw diensten. 

Hier komt alleen wel het een en ander bij kijken zo heb je een heldere strategie, de juiste apparatuur en begeleiding nodig bij het opzetten van de studio en begeleiding bij de inrichting.

Waarom niet gewoon zelf online bestellen?

Het kan verleidelijk zijn om zelf het internet af te zoeken naar de beste deals en geschikte machines. Al zitten hier nogal wat haken en ogen aan. Slecht materiaal, matig advies, machines die toch niet helemaal passen binnen de situatie of ook voor de helft van het geld hadden gekund bij nader inzien.

Gym Inrichting is jouw strategisch partner bij de opstart van je studio. Één aanspreekpunt voor alles. Dit bespaart je niet alleen tijd maar ook geld. We helpen je niet alleen met de complete inrichting en de juiste materialen en machines maar kunnen je, juist omdat we alles voor jou kunnen doen, je de beste prijs bieden en compleet merkonafhankelijk met je meedenken.

Daarnaast zetten wij ons netwerk binnen de fitnessmarkt in om jouw personal training studio tot een succes te maken. We weten wat er komt kijken bij de opstart van een personal training studio en zijn bereid om onze kennis te delen en ons netwerk in te zetten.

Vrijblijvend 3D-ontwerp voor jouw personal training studo

Onze klanten

Vertellen

Waarom Gym Inrichting

Door onze jarenlange professionele ervaring in de fitnessindustrie weten wij niet alleen waarom dit zo belangrijk is, maar weten we ook precies wat wel en niet werkt qua apparatuur maar ook qua training en begeleiding.

Zo hebben we niet alleen kennis van de materialen en apparaten maar hebben we door jarenlange ervaring als personal trainer ook ervaring in programmering en manieren van trainen. Zo kunnen we pro-actief meedenken in wat de best mogelijke inrichting is voor jouw studio.

We helpen je eventueel waar nodig met het inzetten van ons netwerk in de coaching, marketing en fitness markt in om jouw bedrijf en jij als ondernemer verder op weg te helpen of uit te bouwen.

Rien Venhuizen – Eigenaar Gym Inrichting