Bedrijfsfitness Westzaan – RDH Infra

Inhoudsopgave

Recent hebben wij deze prachtige bedrijfsfitness ruimte voor de mannen van RDH Infra in hun nieuwe bedrijfspand.

De mannen van RDH Infra waren op zoek naar een manier om trainen makkelijk beschikbaar te maken voor zichzelf en hun medewerkers. Daarom hebben ze een fitnessruimte op de zaak laten inrichten waar gebruik van kan worden gemaakt in en om werktijden heen.

De ruimte is zo inricht dat je alle spiergroepen effectief kan trainen zodat je niet nog voor bepaalde zaken naar een sportschool hoeft.

Ervaring Vasco:

Van advies tot uitvoering in 1 woord top! Rien en het team van Gym inrichting heeft onze saaie opslagruimte omgetoverd tot een gave bedrijfsgym waar we hopelijk veel tijd zullen doorbrengen.

Rien Veldhuizen

Rien Veldhuizen

Rien Veldhuizen, eigenaar van Gyminrichting.nl, is een gedreven ondernemer en fitnessliefhebber. Met jarenlange ervaring in de fitnessbranche heeft hij Gyminrichting.nl opgericht om hoogwaardige fitnessapparatuur en professionele inrichting te bieden. Rien deelt zijn diepgaande kennis via artikelen op de website, waarin hij trends en tips over fitness deelt. Zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie blijft Gyminrichting.nl leiden naar nieuwe hoogten. Rien Veldhuizen zet zich in voor het bevorderen van een gezonde levensstijl door state-of-the-art gyminrichting toegankelijk te maken voor iedereen.

LinkedIn

Yoga Gym Zwolle

Recent hebben wij deze prachtige gym inricht voor Yoga Gym Zwolle. Ze wouden naast hun lessen in bijvoorbeeld paaldansen en

Lees meer »

Homegym De Wijk

Voor John & Jeanet hebben we recent hun schuur/homegym verder mogen inrichten en een upgrade mogen geven. Hoe zijn ze

Lees meer »