Homegym Groningen

Inhoudsopgave

Deze prachtige homegym is opgeleverd in Groningen

De wens vanuit de klant was om thuis te kunnen trainen en niet meer naar de crossfit of naar de sportschool te hoeven voor een goede training.

De gym was vooral nodig door een druk dagelijks leven waardoor steeds op en neer naar de sportschool of je moeten houden aan bepaalde les en openingstijden niet meer gewenst was.

Inrichting

De gym is ingericht met een zeer uitgebreid multistation. Deze heeft stacks tot maarliefst 120kg (2:1 verhouding) wat zeer ongebruikelijk is voor een multistation. Dit maakt het mogelijk om zelfs je kabel oefeningen zoals een pulldown tot maarliefst 60kg, of 120kg gecombineerd te doen. Naast deze feature een zeer degelijke machine en uitgerust met tal van extra’s zoals een t-bar row, accessores en storage units voor je plates. Zo heb je op een paar vierkante meter een complete gym staan.

De gym is verder qua krachttraining uitgerust met verschillende free weight materialen zoals dumbbells tot 40kg, kettlebells, verschillende halterstangen en accessoires zoals een plyobox.

Om ook cardio te kunnen doen hebben we hier een zeer uitgebreide selectie cardio machines neergezet. Een airbike en roeitrainer als high-intensity training. En een Life Fitness loopband en fiets voorde normale cardio trainingen.

Uiteraard is de ruimte netjes voorzien van een op maat gesneden en gelegde rubbervloer en krijgt de ruimte door de verlichting en de spiegelwand een enorm luxe uitstraling.

Benieuwd naar wat Yoga Gym doet? Bekijk hier hun site.

Rien Venhuizen

Rien Venhuizen

Rien Venhuizen, eigenaar van Gyminrichting.nl, is een gedreven ondernemer en fitnessliefhebber. Met jarenlange ervaring in de fitnessbranche heeft hij Gyminrichting.nl opgericht om hoogwaardige fitnessapparatuur en professionele inrichting te bieden. Rien deelt zijn diepgaande kennis via artikelen op de website, waarin hij trends en tips over fitness deelt. Zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie blijft Gyminrichting.nl leiden naar nieuwe hoogten. Rien Venhuizen zet zich in voor het bevorderen van een gezonde levensstijl door state-of-the-art gyminrichting toegankelijk te maken voor iedereen.

LinkedIn

Homegym Arnhem

Deze prachtige homegym is opgeleverd in Arnhem Ingericht voor een drukke ondernemer die zijn trainingen in plaats van in de

Lees meer »

Homegym Groningen

Deze prachtige homegym is opgeleverd in Groningen De wens vanuit de klant was om thuis te kunnen trainen en niet

Lees meer »

Yoga Gym Zwolle

Recent hebben wij deze prachtige gym inricht voor Yoga Gym Zwolle. Ze wouden naast hun lessen in bijvoorbeeld paaldansen en

Lees meer »