Bedrijfsfitness Emmen – The Millionaires Club

Inhoudsopgave

Recent hebben wij deze prachtige bedrijfsfitness ruimte voor Vasco Rouw in mogen richten in Emmen voor eigen gebruik en zijn bedrijf The Millionaires Club.

De Gym had een grote makeover en upgrade nodig qua apparatuur die wij hebben mogen verzorgen.

Ervaring Vasco:

Ik ben enorm enthousiast over de fantastische transformatie die mijn bedrijfsgym heeft ondergaan dankzij Rien van Gym Inrichting.

Ze hebben de ruimte opnieuw ingericht en mij uitstekend geadviseerd met betrekking tot extra fitnessapparaten en trainingsmogelijkheden.

Rien heeft alles van A tot Z voor ons geregeld, en het resultaat is legendarisch! Hij heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik zou het iedereen aanbevelen die een kantoor- of thuisgym wil inrichten.

Rien Venhuizen

Rien Venhuizen

Rien Venhuizen, eigenaar van Gyminrichting.nl, is een gedreven ondernemer en fitnessliefhebber. Met jarenlange ervaring in de fitnessbranche heeft hij Gyminrichting.nl opgericht om hoogwaardige fitnessapparatuur en professionele inrichting te bieden. Rien deelt zijn diepgaande kennis via artikelen op de website, waarin hij trends en tips over fitness deelt. Zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie blijft Gyminrichting.nl leiden naar nieuwe hoogten. Rien Venhuizen zet zich in voor het bevorderen van een gezonde levensstijl door state-of-the-art gyminrichting toegankelijk te maken voor iedereen.

LinkedIn

Homegym Arnhem

Deze prachtige homegym is opgeleverd in Arnhem Ingericht voor een drukke ondernemer die zijn trainingen in plaats van in de

Lees meer »

Homegym Groningen

Deze prachtige homegym is opgeleverd in Groningen De wens vanuit de klant was om thuis te kunnen trainen en niet

Lees meer »

Yoga Gym Zwolle

Recent hebben wij deze prachtige gym inricht voor Yoga Gym Zwolle. Ze wouden naast hun lessen in bijvoorbeeld paaldansen en

Lees meer »