Homegym Dordrecht

Inhoudsopgave

Recent hebben we deze prachtige homegym mogen plaatsen.

Hoe zijn ze bij Gym Inrichting terecht gekomen?

Via de website kregen wij een aanvraag binnen voor een 3D tekening om een opzet te maken voor hun homegym. De reden hiervoor wat als volgt;

“Voor onze nieuwbouwwoning was het voor zowel mijzelf als mijn partner al lang de wens om daar op een manier een homegym in te maken. 

We sporten beide erg graag echter met 2 kleine kinderen en onze onregelmatige werktijden maakten het soms lastig om een workout er tussendoor te plannen. Het initiële idee was om de gym in de tuin te maken.

Ik heb diverse, ik meen 4, bedrijven aangeschreven per mail met de vraag wat de mogelijkheden zouden zijn om op de zolder een homegym te realiseren. Ik ben uitgegaan van de hits die ik kreeg via Google. Zaterdag middag deed ik een aanvraag voor het 3D plan en een half uur later had ik je aan de lijn.”

Van aanvraag naar offerte & 3D tekening

Vanuit daar hebben we de wensen voor de homegym doorgenomen en vanuit daar de kostenindicatie en 3D tekening opgemaakt. Hier kwam de wens uit om op de beschikbare vierkante meters zo veel mogelijk oefeningen kunnen doen. Hierbij waren een squatrack en een kabel station een pré zodat er zowel met losse gewichten als met kabels oefeningen gedaan kunnen worden.

We hebben het volgende aangeboden:

Multistation (Squatrack, smith-machine & dual adjustable pulley in één)

Dumbbells t/m 30kg inclusief rack

Verstelbare fitnessbank

Rubbervloer voor demping en bescherming van de vloer

Olympische Halterstang

Kettlebells & plates waren al aanwezig

Door te gaan voor het Multistation kan je vrijwel alle mogelijke oefeningen doen met 1 apparaat. Naast de gangbare opties worden namelijk ook nog accesoires meegeleverd voor verschillende kabel oefeningen, landmine attachment, dip attachment en is het rack voorzien van een pull up bar.

Over het offerte traject zeggen M & C het volgende:

“Ons contact over offerte, prijzen, materialen en mogelijkheden heb ik zeer prettig en professioneel ervaren ondanks het een vrij jong bedrijf is. Door de pro-actieve benadering, professionele tekening en scherpe prijs, had je vrijwel direct  ook de gun-factor.”

Realisatie van de gym

We hebben de homegym even later geleverd en geplaatst op de zolder bij M & C. We hebben de tegels op maat gesneden zodat deze netjes in de ruimte aansluiten op de muren en het hek bij de trap. Dit zorgt bovendien direct dat de vloer strak komt te liggen en niet begint te schuiven.

Daarnaast alle materialen in elkaar gezet en op de plaats gezet zoals eerder ingetekend.

zo wordt er op het project teruggekeken:

“Oplevering en plaatsing erg goed bevallen, en een top eindresultaat. We zijn er enorm blij mee en de gym word intensief gebruikt! Zelfs mijn 2 zoontjes zijn er graag te vinden om er te spelen.”

Rien Venhuizen

Rien Venhuizen

Rien Venhuizen, eigenaar van Gyminrichting.nl, is een gedreven ondernemer en fitnessliefhebber. Met jarenlange ervaring in de fitnessbranche heeft hij Gyminrichting.nl opgericht om hoogwaardige fitnessapparatuur en professionele inrichting te bieden. Rien deelt zijn diepgaande kennis via artikelen op de website, waarin hij trends en tips over fitness deelt. Zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie blijft Gyminrichting.nl leiden naar nieuwe hoogten. Rien Venhuizen zet zich in voor het bevorderen van een gezonde levensstijl door state-of-the-art gyminrichting toegankelijk te maken voor iedereen.

LinkedIn

Homegym Arnhem

Deze prachtige homegym is opgeleverd in Arnhem Ingericht voor een drukke ondernemer die zijn trainingen in plaats van in de

Lees meer »

Homegym Groningen

Deze prachtige homegym is opgeleverd in Groningen De wens vanuit de klant was om thuis te kunnen trainen en niet

Lees meer »

Yoga Gym Zwolle

Recent hebben wij deze prachtige gym inricht voor Yoga Gym Zwolle. Ze wouden naast hun lessen in bijvoorbeeld paaldansen en

Lees meer »