Pulley stations

ONS ASSORTIMENT LAT HIGH-LOW  DUAL ADJUSTABLE  MULTI JUNGLE PULLEY STATIONS

Cable stations stations

Cable stations zijn onmisbaar in elke gym. Zo zijn met deze apparaten voor elke spiergroep meerdere oefeningen te doen en maakt dit de mogelijkheden om goed te trainen bijna eindeloos. Een cable station is doordat op een andere manier belasting geeft als plate loaded machines of losse gewichten is dit de perfecte aanvulling op je gym.

 

Pulley stations 


Het meest gebruikte cable station is een verstelbare dual adjustable pulley station. Hiermee is de kabel in hoogte verstelbaar en zijn er talloze oefeningen te doen. 

 

Daarnaast heb je losse lat pulldown en low row machines. Dit zijn de oefeningen die je door de zware belasting vaak niet kan doen met een normaal pulley station en daarom als een aparte machine moet aaanschaffen. De machines zijn zowel plate als pin loaded beschikbaar.

 

Multi jungle stations

 

Multi jungle stations zijn crossover stations waarbij je verschillende oefeningen in 1 groot rack hebt verzameld. De perfecte optie voor professionele fitnessruimtes om alle benodigde pulley stations op 1 plek te hebben staan. 

Crossover stations zijn uit te breiden met bijvoorbeeld lat pulldown machines, low row machines, high-low pulleys en in hoogte verstelbare pulley stations. Je kan zelfs een pull up station met support toevoegen. zo heb je tot wel 8 stations op 1 machine.

Liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

“Wij onderscheiden ons door mee te denken en te adviseren waar nodig.”

Rien Veldhuizen – Eigenaar Gym Inrichting

Cable stations

Multi/jungle stations

Vragen over cable stations

Dit is sterk afhankelijk van jouw situatie. Wanneer je een kleine ruimte hebt zou je eerder kiezen voor een enkel station.

Denk daarbij aan een adjustable pulley voor algemene oefeningen of een lat pulldown low row als je je rug wil kunnen trainen.

Binnen grotere ruimtes zoals een sportschool of personal training studio zouden wij sterker aanraden om te kijken naar een multi jungle station die uit te breiden is met verschillende kabel stations.

Wij verkopen accessoires van Perform Fitness. Deze zijn online te bestellen op http://performfitness.nl 

Uiteraard nemen wij de accessoires mee in de offerte wanneer je een cable station of een complete fitnessruimte bij ons af neemt.

Een cable station is het meest veelzijdige fitness apparaat wat er bestaat. Je kan namelijk met een cable station vrijwel alle oefeningen en bewegingen doen die je anders met een machine zou uitvoeren.

Daarom is het voor krachttraining de perfecte aanvulling naast het trainen met losse gewichten of machines en mag het eigenlijk niet in je fitnessruimte ontbreken.

Een artikel wat wij schreven over verschillende oefeningen met een cable station vindt je hier.